МОНІТОРИНГ РЕЗУЛЬТАТІВ НАВЧАННЯ У ВНУТРІШНІЙ СИСТЕМІ ЯКОСТІ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ - Кулешова, Оксана ("Вересень", 2024)
У методичній статті здійснено аналітичний огляд сучасних досліджень та чинних нормативних документів. Обґрунтовано, що моніторинг як управлінський механізм дає змогу керівникам мінімізувати ризики в управлінні. Схарактеризовано сутнісні особливості результату навчання як об’єкта моніторингу. Акцентовано на умовах, за яких система моніторингу результатів навчання буде ефективною. Уперше запропоновано методичні рекомендації для керівників шкіл щодо шляхів її впровадження у внутрішню систему забезпечення якості освіти задля досягнення сталого розвитку і безперервного покращення якості.